Тежък инцидент на пътя в София.Шофьор на камион за боклук помете

...
Тежък инцидент на пътя в София.Шофьор на камион за боклук помете
Коментари Харесай

Камион помете 5 паркирани коли във Владая

Тежък инцидент на пътя в София.

Шофьор на камион за отпадък опустоши няколко коли в софийското село Владая. Колите са били паркирани на тротоара. Пострадал е единствено водачът на камиона, заяви Българска национална телевизия.

Камионът е бил спрян на стръмна улица в село Владая. Водачът е бил отвън него. Внезапно тежкотоварният автомобил се е спуснал по ската и се е блъснал в паркиралите върху тротоара коли. Шофьорът съумял да се качи в кабината в придвижване, само че не съумял да спре машината.

" Колегите на водача споделиха че имало нередовност в колата откъм гърба. Слязъл е да огледа какво се случва и тъкмо в този миг камионът е тръгнал по стръмното. Първата кола, която е ударена е нашата, по-късно - останалите ", изясни една от собственичките на ударените коли.

Премазани са 5 автомобила. Единственият ранен е водачът, който е закаран в болница с контузия на главата и подозрения за комоцио.

По негово предпочитание водачът е освободен за домашно лекуване. От локалната власт обаче търсят отговорност и в притежателите на паркираните коли.

" Редно е да бъдем толерантни и да не паркират от всички страни. Всеки има двор и гараж, колите би трябвало да се паркират на подобаващите места ", сподели Цветанка Здравкова, кмет на с. Владая.

Камионът е на частна компания. Оттам обявиха, че машината е нова и застрахована. Тепърва ще обясняват аргументите за случая.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР